Avaliações de Mi Lobie Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Marijn
29 novembro 2023

Eten was koud en moest eerst in de magnetron voor ik het kon eten. Smaakte daarna prima..

Hessel
27 outubro 2023

Duurde wat lang de bezorging maar het eten was lekker.

Marijn
19 outubro 2023

Zeer snel bezorgd, lekkere Roti.

Marijn
15 outubro 2023

Top.

F Abdullah Khan
10 setembro 2023

Altijd heerlijk eten Vriendelijke mensen En snel en goed bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gravenbeek
21 agosto 2023

Sauto te zout en teveel kruiden Nasie heerlijk

Ryan
18 agosto 2023

Mijn kind en ik kwamen wat later dan verwacht terug van het strand. Hongerig, dus online Mihoen met kip; kipsate en loempias besteld. Prima kwaliteit, netjes met sambal en ook nog een gratis blikje cola. De levertijd gaf een uur aan maar werd al binnen een half uur gebracht. Volgende keer gaan we de roti of moksi eens proberen :-)

Dirk
13 agosto 2023

Jammer dat je bij meerdere maaltijden in 1 bestellign maar 1 blikje cola krijgt, en dat er geen gezonde drankjkes bij zijn, (alleen maar cola, cola light, sevenup en fanta)

Chan A.
6 agosto 2023

Prijs/ kwaliteitsverhouding is prima. Netjes op tijd bezorgd👍

Zirk Tranceponder
4 julho 2023

This was just perfect.

Marianella de Lima
24 junho 2023
Tony Priest
19 junho 2023

Beste roti van Amsterdam.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
14 junho 2023
Jut en Jul
13 junho 2023

Altijd goed!!!

Marijn
8 junho 2023

Top.

Marijn
25 maio 2023

Eten was lauw.

Karel
25 maio 2023

Bestelling klopt niet alles verkeerd

Peter Bosboom
21 maio 2023

Hallo, Ben blij met de constant goede communicatie, bezorgservice en kwaliteit van het eten via Mi Lobie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
20 maio 2023

Lekker en snel bezorgd.

Bryan Liefden-Ikelaar
11 maio 2023

Dit is ÉCHT de laaste keer dat ik bij jullie bestel! Betaal €30,00 voor pure troep!!! Jullie moeten je schamen!!! Nóóit meer!!!

T Priest
9 maio 2023

Super lekker, beste roti van Amsterdam

Diva
7 maio 2023

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susana
27 abril 2023

Heel lekker als altijd, warm en snell bezorgd!! Alvast mijn dank.

Selwyn
20 abril 2023

Hartsikke lekker zoals altijd.

Tony Priest
17 abril 2023

Altijd goed!👍👍

Diva
12 abril 2023

Heerlijk en gewoon nog heet bij bezorging

Julrs
7 abril 2023
Tony Priedt
6 abril 2023

Best roti in Amsterdam.

Meneer M
6 abril 2023

Eten was heel lekker en goed op tijd bezorg heb meer mensen geaviceer om ook te koopen bij mi lobie omdat eten lekker is en goeie bezorging

Marijn
1 abril 2023

Dit keer erg lang moeten wachten. Het eten was na aankomst koud.

Iiefden
28 março 2023

Ik heb het heel lang een kans gegeven maar ik bestel hier nooit meer! Het eten is vreselijk slecht! Totaal geen kwaliteit.

Diva
27 março 2023

Roti was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

HeerM
20 março 2023

Goeie kwalitet eten super lekker

M.
18 março 2023

De nasi Singapore was overheerlijk. En de bezorgtijd was minder dan 20 minuten. Top!

Patricia
15 março 2023

Heerlijk gegeten alleen de bakabana was echt smakeloos.

Margaretha van Eeden
10 março 2023

Eten kwam pas na anderhalfuur en was lauw. Kwaliteit was goed!

Sjoerd
10 março 2023
Marijn
8 março 2023

Droog en koud dit keer. Ben beter gewend.

Simone Dalgety
7 março 2023

Waren voor het eerst echt teleurgesteld. De saoto had nauwelijks vlees, de bloedworst was niet goed van smaak en droog. De bojo was eveneens droog. Alsof het oud en niet vers was. Alleen de broodjes en pitjil waren zoals we van Mi Lobie gewend zijn.

Diva
1 março 2023

Erg lekker

Mildred
7 fevereiro 2023

Heerlijk eten en bezorgd volgens afspraak

J.H.
5 fevereiro 2023

Zeer snel bezorgd en een voortreffelijke maaltijd! Mi lobi Mi lobi! (Ik hou van Mi Lobi) Absolute 10!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L.Chung
3 fevereiro 2023

Lekker snel en eten is dikke prima!

Bryan Liefden-Ikelaar
2 fevereiro 2023

Ik ben gewoon in de maling genomen,en zomaar extra betaald niet gekregen wat ik wilde en de babi pangang was echt vreselijk! Ben al meer dan 15 jaar klant.

J.H.
31 janeiro 2023

Zeer goed eten,met zorg en precisie bereid. Een absolute nummer 1 in Amsterdam Oost

Marijn
29 janeiro 2023

Top.

Julia
27 janeiro 2023

Het eten was, als gewoonlijk, lekker! Alleen vond ik de loempiaatje wat aan de vette kant. Goed verpakt, dus warm aangekomen. Moest wel lang wachten op de bezorging. n Half uur later dan was aangegeven.

Pepijn
4 janeiro 2023

Betrouwbaar, bestellen online gaat prima. Lekker eten 👍🏻

T Priest
31 dezembro 2022

Al jaren goed.

Smul
29 dezembro 2022

Wat was dit smerig. Wat een troep. Niet te eten.

J dikkes
26 dezembro 2022

Vriendelijke bezorger

Leontien
17 dezembro 2022
Patricia
15 dezembro 2022

Lekker gratis blikje alleen wel jammer dat er geen fernandes gekozen kan worden bij je Surinaams eten!!!

Gaby
8 dezembro 2022

mijn bestelling 08-12: witte rijst met pom, kleine saoto soep, satesaus werd snel en warm bezorgd. Al jaren mijn favoriete toko, het was weer heel lekker.

Eça
27 novembro 2022

Bom

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Malek
23 novembro 2022
Anna
22 novembro 2022

Eten was optijd en lekker gelukkig ook warm.

Marijn
21 novembro 2022

Prima, als altijd.

Ronald
15 novembro 2022

Altijd HEERLIJK! Mijn 'go to' bezorgdienst voor een goede hap!

Leontien
14 novembro 2022
Jochie
10 novembro 2022
Martijn de Graaf Bierbrauwer
3 novembro 2022
Loes
20 outubro 2022

Zoals altijd snelle bezorging en lekker eten

Steven
27 setembro 2022
meijer
26 setembro 2022

eten was weer heerlijk,ook de soep. temperatuur prima, bezorging prima... voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jut en Jul
22 setembro 2022

Heerlijk

Loes
18 setembro 2022

Als altijd lekker en snel bezorgd! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline
29 agosto 2022
Marijn
25 agosto 2022

Ik bestel hier vaker, en altijd goed, maar nu niet. Zo verschrikkelijk zout, echt vies.

meijer
22 agosto 2022

Alles, eten eb bezorging helemaal goed/ ik blijf klant, graag.

Marijn
14 agosto 2022

Ietwat weinig aardappel in de Roti. Verder lekker zoals altijd.

Henk Elout
12 agosto 2022

Prima

Nico
8 agosto 2022

Prima, snelle bezorging. Helaas heeft de roti weinig tot geen smaak. De roti geurt ook niet, er is geen curry gebruikt. Teleurstellend.

Robbert
8 agosto 2022

Top, lekker eten en is er altijd snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ineke Papa
4 agosto 2022
meijer
15 julho 2022

Eten was heerlijk, snel bezorgd, herhaling vatbaar.

Giorgio
1 junho 2022

Gewoon altijd goed!!!!

Fulani
30 maio 2022

Het eten was smakeloos en zonder liefde. De pindasaus was gewoon pindakaas met water en die pom met groenten heb ik uitgespuugd 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Sil
29 maio 2022

Meer kip in soato soep verder perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Renee
26 maio 2022

1 uur en 53 minuten bezorgtijd! Serieus? Wel een vriendelijke bezorger. Pitjil was lekker maar lauw. Gado Gado was ok, de satesaus die erop zat was afschuwelijk. Wel warm. Vegetarische bami was smaakloos, niet echt warm. Vegetarische loempias waren lekker knapperig en heet. Als compensatie voor het lange wachten kreeg ik kroepoek. Ik ben vegetariër. Kroepoek wordt gemaakt van garnalen ...... :-(

Jennifer
16 maio 2022

De rotiplaat was droog en smaakloos en aardappels hard. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

meijer
2 maio 2022

Eten en bezorging prima.

Marijn
30 abril 2022

Prima eten, snel bezorgd. 👍

T Proest
28 abril 2022

👍😋

Jut & Jul
24 abril 2022

Top!

Marijn
23 abril 2022

Lekker gegeten, en zeer snel bezorgd.

Mark
22 abril 2022
Jut & Jul
12 abril 2022

Top!

Than
11 abril 2022
elly kat
11 abril 2022
Tony Priest
8 abril 2022

Altijd lekker.

B.J
4 abril 2022

Altij weer een genot om bij jullie te bestellen en de versheid van het voedsel.

Marijn
2 abril 2022

Helaas was het deze keer niet goed. De bami was koud.

Jut & Jul
26 fevereiro 2022

Altijd goed!!!

Michiel
24 fevereiro 2022

Snel geleverd en lekker eten,top!

Robbert
20 fevereiro 2022

Lekker eten. Bezorging helaas later dan gevraagd, maar ook later dan eigen planning.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

LV
10 fevereiro 2022

Super lekker en snel bezorgd!

Mireille
7 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, goede porties.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
29 janeiro 2022

Prima, zoals altijd.

A.E. Hewitt
29 janeiro 2022
Kevin
29 janeiro 2022

Saté saus over me hele bestelling heen zat geen saus meer op me kip droge kip moeten eten

saskia
24 janeiro 2022
Jut en jul
23 janeiro 2022

Top

Jolanda
16 janeiro 2022

Zalig

Nette
15 janeiro 2022

Zeer snel gebracht, smaak was goed. Ik zou hier zeker weer bestellen

Meijer
10 janeiro 2022

Het eten was zoals altijd heeerlijk, goed warm. precies goed. Voor herhaling vatbaar.

Ineke Papa
6 janeiro 2022
Helen
6 janeiro 2022

Het was weer heerlijk.. al ruim 30 ons favoriete adres. Gelukkig geen kippedijen, houden zo !!

Buurvrouw
27 dezembro 2021

Zoals altijd heerlijk! Niet veel woorden nodig :)

Jasmine
19 dezembro 2021
Vyen
13 dezembro 2021
Meijer
9 dezembro 2021

Zoals gewoonlijk ben ik heel tevreden. Eten was lekker, meer dan voldoende. Temperatuur van eten was heel goed. Bezorging correct en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Vivi
3 dezembro 2021
Anoniem
28 novembro 2021

Weinig kippenvlees bij de nasi.

T Priest
25 novembro 2021

Het beste roti van Amsterdam.

carla hager
24 novembro 2021

het eten was koud duurde lang voordat het hier was , de bami die bij het gerecht babi banpang hoorde 1,60 extra koste was een drabberige donker bruine massa absoluut de laatste keer hier en geen aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mikali
18 novembro 2021
N
16 novembro 2021

Bruine bonen waren ok, weinig smaak. Zoutvlees met rijst en groenten niet te pruimen. Bah bah.

Meijer
15 novembro 2021

1 1/5 uur wachten voor het eten komt is echt te lang.

Liberg
13 novembro 2021
P
8 novembro 2021

Geen commentaar 😃👌

Jut en Jul
4 novembro 2021

Altijd alles top!!!

Marijn
21 outubro 2021

Top.

Younes
14 outubro 2021

Heerlijk gegeten! Behalve dat de bezorger mij belde en zei voor de deur te staan en ik maar niet open deed vond ik apart, zegt meermaals aan me deur te staan terwijl er niemand staat apart

Meijer
9 outubro 2021
Juli
8 outubro 2021

Prima maaltijd. Is eigenlijk altijd wat ik ervan verwacht; gewoon goed!

Anoniem
1 outubro 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Maarten
30 setembro 2021

Dit bericht hoeft niet openbaar van mij. Ik wil enkel laten weten dat, zowel de Saoto als de Singapore open waren, en hebben gelekt in de tas. Verder altijd heerlijk eten!

Meijer
24 setembro 2021

Alles perfect in order. Voor herhaling vatbaar.

Mar
19 setembro 2021

Lekker gegeten, voldeed aan de verwachtingen (die hoog waren). Onverwachte opname in OLVG, bezorger bracht het in de kamer: perfect! We gaan hier zeker weer een keer bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Polaris
9 setembro 2021
Angie
3 setembro 2021
Marijn
3 setembro 2021

Prima, zoals altijd.

M
2 setembro 2021

Altijd smakelijk. Goede porties, snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.A. Brands
30 agosto 2021

Op onze bon stond "nieuwe klant" , wij bestellen/halen als sinds 1986 bij jullie, een tijd geleden zijn wij gestopt omdat er volgens mij nieuwe eigenaren/uitbaters in zaten en er opeens geen Surinaamse bami meer was en onze favoriete maaltijd, de Mi Lobie Bami/Nassi speciaal met grote garnalen niet meer verkrijgbaar waren. We vonden het tijd om het weer eens te proberen, de website ziet er goed uit en de keuze is weer enorm. Wij hadden beiden Surinaamse Bami speciaal, maar vonden de bami matig van smaak, dit was vroeger beter (bij Marina Plaza aan de Linnaeustraat is die precies zo als het hoort ;) ), ook was het eten lauw in plaats van warm. Wij zullen meerdere gerechten gaan proberen, maar de hernieuwde kennismaking was niet geheel naar tevredenheid.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jut & Jul
29 agosto 2021

Altijd lekker, zelfs nog dagen later!!! En het kost niet veel maar je krijgt wél veel! Tpprrrr! Mi lobi Mi Lobi

Chris
28 agosto 2021

Heerlijke Roti kipfilet en erg snelle bezorging!

Jorrit
25 agosto 2021

Weer erg lekkere Bruine bonen met rijst. En snel bezorgd.

Uwe Rayer
21 agosto 2021

Feest in huize Rayer. Eten was heerlijk, goed aangeleverd en gebracht door een aardige en beleefde bezorger. Vlees was zeer goed bereid. Een dik compliment en een aanrader.

Sabine
21 agosto 2021
Jut & Jul
19 agosto 2021

Altijd weer superlekker!!!

Francy
17 agosto 2021

Lekkere mihoen met kip. Vriendelijke bezorger ook en snel geleverd. Het eten is goed warm en vers.

Jasper
12 agosto 2021

Altijd top!

Meijer
12 agosto 2021

Het eten was als altijd heerlijk .Bezorging prima, zelfs super vlug. Tot de volgende keer.

Marijn
12 agosto 2021

Lekker eten, snelle bezorging. Top

Michael Tan
12 agosto 2021
Jut & Jul
7 agosto 2021

Sooooo lecka’!!!

Skander
4 agosto 2021

Altijd lekker

Guido
22 julho 2021

Ik had een rotiemet kip , en ik vond dat de kip niet lekker . Ik denk dat de kip veel te lang gelegen heeft . Ik vond het oude kip

Marijn
19 julho 2021

Een zakje bestelde gele sambal ontbrak. Verder prima zoals altijd.

Ineke Papa
15 julho 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk!

Meijer
2 julho 2021

Eten was heerlijk en genoeg. Besteller correct. Voor herhaling vatbaar

Marijn
22 junho 2021

prima maaltijd, en snel bezorgd.

J.dikkes
20 junho 2021

Prima lekker eten goed warm.Bezorging vriendelijke jongens

Mevrouw. Wevers
19 junho 2021

Zoals altijd weer een fantastische, heerlijke maaltijd en keurig op tijd bezorgd.

Ineke Papa
17 junho 2021
joost
14 junho 2021

heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meijer
6 junho 2021

Het eten was als gewoonlijk weer heerlijk en ruim voldoende. Temperatuur was prima. Voor herhaling vatbaaar.

Jasper
2 junho 2021
JMeijer
29 maio 2021

Het eten was weer heerlijk.Bezorger prima op tijd.Voor herhaling vatbaar.

Marijn
25 maio 2021

Beetje minder vlees bij de Nasi rames. Verder prima.

Cindy
24 maio 2021

Eten was goed maar helaas koud. En er zat geen gele sambal bij terwijl deze wel op de bon stond. Vorige keer was onze bestelling gevallen en zat alles onder de satésaus. Nu was de bestelling vrijwel koud omdat de bezorger al voor de tweede keer ons adres niet kon vinden. Ik ben nu al twee keer gebeld dat mijn adres niet bestaat. Als ik dan uitleg waar het is dan is het o. Vorige keer was de boodschap: uw bestelling is gevallen. Ik heb alles iluit de satésaus moeten graven. Deze keer 20 minuten te laat koud eten omdat ons adres niet bestaat. Wanneer hij er dan eindelijk is, Er hij niet eens het vizier van zijn helm open. Conclusie: goed eten maar het bezorgen valt tegen. Al twee keer nu. Weet niet of we hier nog een keer gaan bestellen als het zo gaat.

Pearl
24 maio 2021

Top levering. Top eten. Al jaren plezier van. Ga zo door. Mi lobie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
15 maio 2021

Prima, zoals altijd.

Beatrice
30 abril 2021

Lekker vers eten zoals altijd. Voor mij mag het best wat kruidiger maar verder prima. Altijd snelle bezorging en goed warm.

Ineke Papa
28 abril 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk.

Loes
27 abril 2021

Zoals altijd weer heel lekker!

Maduro
15 abril 2021

Heerlijk eten en de bezorging is ook top. Ben zeer tevreden met service.

Marijn
14 abril 2021

Prima, zoals altijd.

Stephanie
12 abril 2021

Heerlijk gegeten! En prima op tijd!

Art
12 abril 2021
Loes
5 abril 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. De bestelling was ondanks het slechte weer mooi op tijd. Volgende keer weer!!

Marie
2 abril 2021

De bruine bonen met zoutvlees is geen aanrader. Vreselijk taai.. bah! We hebben ze gebeld om de klacht door te geven. Ze reageerden gelaten. Niet voor herhaling vatbaar!

henk de wid
31 março 2021

laatste maanden , n duidelijke opgaande lijn . kwaa smaak en goede verzorging top en op naar n ster, heerlijk, tjaptjoi ,de kip . babi pngang etc MIA LOBIE, GA ZO DOOR

marijn
31 março 2021

Top, zoals altijd.

Stuger
29 março 2021

Makkelijk bestelling te plaatsen via de site. Eten altijd lekker en keurig op tijd bezorgd. Graag meer diverse Surinaamse groenten: sopropo, antroewa.

Gwen
21 março 2021

Heerlijk eten, grote portie en heel snel bezorgd! Dank !

Uwe Rayer
12 março 2021

Gesmuld van een heerlijke geroosterd spek maaltijd. Heerlijk krokant en van grote klasse. Bestellen is gemakkelijk en de bezorging vriendelijk met gloeiend heet bij zich. Absolute aanraader.

Markx Liberg
9 março 2021

Lekker, alleen saté beetje droog.

Marijn
3 março 2021

Top.👍

Bouchra
1 março 2021

Het eten viel mee, maar de bezorging was erg slecht. Heb een beslissing gedaan en had maar de helft binnen gekregen. Ik heb zelfs 2 x gebeld en moest bijna een half uur wachten voor de rest van mijn eten terwijl ik in de zelfde straat woon. Daardoor was het andere eten koud geworden. Iedereen thuis was teleurgesteld en hebben we daardoor ook niet genoten van onze eten.

Mathijs
24 fevereiro 2021

Het eten was zoals gewoonlijk weer super !!! En ook heel fijn dat het snel bezorgd was .

Giovanny
22 fevereiro 2021

Ik kreeg ipv bassi rijst witte rijst. Ik moet nog 20 minuten wachten mijn lekker nasi rijst te krijgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harf
22 fevereiro 2021

Was weer top! Thanks

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ano niem
20 fevereiro 2021
Marijn
17 fevereiro 2021

Prima eten, snelle bezorging.

Selwyn Eisden
15 fevereiro 2021

Al 32 jaar lekker...

Jut en jul
14 fevereiro 2021
Erna
12 fevereiro 2021

Altijd goed eten, kom hier al jaren

Dinie
6 fevereiro 2021

Het eten was heerlijk we zullen zeker vaker bij jullie bestellen

Meijer
5 fevereiro 2021

De bezorging was snel en goed. Het eten goede temperatuur. Heel smakelijk, als altijd. Voor herhaling vatbaar.

Marijn
28 janeiro 2021

Alles prima, zoals altijd.

Jochem
28 janeiro 2021

Top

Francy
27 janeiro 2021

Had mihoen kip besteld, lekker en flinke portie. De gele peper was helaas niet zo heet. Maar dat kan wel eens. Snelle levering ook.

Jorrit
27 janeiro 2021

Meestal is de Bruine bonen rijst. Beter van smaak. Nu te vlak. Te weinig gekruid surinaams. Jammer

Marijn
16 janeiro 2021

Top, zoals altijd.👍

Marijn
6 janeiro 2021

Lekker eten, snelle bezorging.👍

Maduro
6 janeiro 2021

Service is echt goed en bezorging is altijd op tijd. Zeer beleefde bezorgers en het eten is echt lekker.

Chantal
2 janeiro 2020

Zowel de Pom als de babi pangang was smakeloos.

Mmm
30 dezembro 2020

De Gado Gado met Tjauw MIn is een persoonlijke favoriet! De Pom en Foe Yong Hai zijn ook altijd smakelijk. Bezorging is altijd snel en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Kortom: een aanrader!

Tita
29 dezembro 2020

Teleurstellend. Koud eten. Loempiaatjes en banaan erg slap geworden. Smaak roti goed. Beter afhalen want op zich goed eten.

Marijn.
24 dezembro 2020

Eten was koud. Dit gebeurt anders nooit. Leve de magnetron.

Stuger
20 dezembro 2020

Ik ben blij dat het kan. De bestelling wordt vlot geleverd. En mijn broer geniet van het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.
15 dezembro 2020

Kippebout, onzettend vies ! 5 uitgedroogde stukjes met kraakbeen voor 3euro Bami erg nat Uiteindelijk beide weg gegooid rijst en loempia waren ok. Gelukkig had ik hier genoeg aan

Marijn
12 dezembro 2020

prima, zoals altijd.

Mathijs
4 dezembro 2020

De bezorger was goed op tijd en het eten was/is super

L. van Hulst
1 dezembro 2020
Ineke Papa
30 novembro 2020
Jasper
29 novembro 2020

Altijd goed

Meijer
28 novembro 2020

Eten lekker, warm, alles goed ook bezorging.

Erwin
28 novembro 2020
Jasper
23 novembro 2020

Altijd top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
21 novembro 2020

Top. Zoals altijd.

Jorrit
20 novembro 2020

Was weer heerlijk bruine bonen tijst geroosterde kip. Niet duur heel lekker. En snel gebracht

Ineke Papa
11 novembro 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten👌

Clara
11 novembro 2020

Heerlijk gegeten! En het was veel sneller bezorgd dan verwacht. In 20 minuten was het er, terwijl ik toch niet om de hoek woon.

Anna
11 novembro 2020

Heerlijke roti en rijstgerecht gegeten. Snelle, attente bezorging.

Marco
7 novembro 2020

Perfect!!

Liefden-Ikelaar
7 novembro 2020

Ik snap jullie niet hoor! Weet je hoelang ik al klant ben!!! Bestel ik Pekingeend en schrijf nog erbij goeie stukken eend,nou wat er bezorgd is mag je geen Pekingeend noemen...echt schandalig! Jullie zijn toch Chinezen! Waarom dan deze schandalige Pekingeend??? Zomaar weggegooid geld! NÓÓIT MEER!

M. koning
6 novembro 2020

Weer eens wat anders besteld en weer gewoon heerlijk. Constant goede kwaliteit. Goede prijs. Prompte bezorging.

Bulo
20 outubro 2020
Francy
20 outubro 2020

Snelle bezorging en lekker vers eten. Mihoen kip was lekker!

Jorrit
19 outubro 2020

Super snelle bezorging. Weer heel lekkere bruine bonen rijst. Alleen kipsate een beetje te krokant.

Marijn
13 outubro 2020

Heel goed, zoals altijd

Anoniem
9 outubro 2020

Lekker en flinke portie. De volgende dag nog een hapje kunnen eten.

Barbara
29 setembro 2020

Snelle bezorging. Eten was weer heerlijk. Echt een aanrader.

Anna
23 setembro 2020

Top, lekker, hele snelle levering

Marijn
23 setembro 2020
Tjeerd de Vries
21 setembro 2020

Fijne maaltijd en Prima bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John Holm
16 setembro 2020

Zoals (bijna) altijd: smaakvol, vers gemaakt, goede porties. De Vega tjap tjoy is al een maaltijd op zich.

Marijn
9 setembro 2020

Prima, zoals altijd.

Chander A.
7 setembro 2020

Ik vind het prima service, zo gezegd zo gedaan!

Steven
29 agosto 2020

Het eten is hier al jaren kwaliteit en lekker. de bezorging is altijd snel. Ik heb anderen geprobeerd, maar blijf terugkomen.

Familie Akhachaa
28 agosto 2020

Heerlijk gegeten! de kids ook. warm en op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

wiebes
27 agosto 2020
Louise
25 agosto 2020

Was op tijd. Beleefde bezorger! Eten was nog warm, smaakte redelijk. De tjap tjoy was eerlijk gezegd vrij vlak van smaak! De tjauwmin moksi smaakte heel goed

Marijn
20 agosto 2020

Eten en bezorging top.👍 Zoals altijd.

Anuschka
9 agosto 2020
Anuschka
9 agosto 2020

Snelle levering en altijd lekkere Tjauwmin speciaal.

Anneke
9 agosto 2020

Altijd goed en altijd precies op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L.Bakker
5 agosto 2020

De roti kip was echt super lekker! Ook de wonton soep : ) Dank weer

Marijn
31 julho 2020

Uitstekend, zoals altijd.👍

Jut
29 julho 2020
Peter
19 julho 2020

Zoals altijd etern top bezorging top

Rehana
17 julho 2020

Tja, ik heb het wel lekkerder gehad. Het was niet slecht maar voor mijn gevoel leek het alsof mijn gerecht een beetje afgeraffeld was. De smaken die ik gewend ben was dus deze keer iets minder. Next time better. Bezorging was wel snel, top!

Sarai
17 julho 2020

Ik had bakabana besteld, totaal niet lekker veelste veel olie en het leek alsof ze voor de tweede keer gebakken waren. Denk je even te bellen naar de zaak om het te vertellen om nieuwe te krijgen want het was echt niet te eten, krijg je nonchalante antwoorden. 1e en laaaatste keer dat ik hier bestel!

Judith
13 julho 2020
L Bakker
13 julho 2020

De geroosterde kip was niet knapperig beter ie papieren zak ipv plastic bakje om knapperig te blijven. Liefst scharrelkip! De rest was zoals gewoonlijk heerlijk💚 Dank!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
12 julho 2020

Excellent as usual!

Uwe Rayer
3 julho 2020

Een voltreffer:heerlijk eten, aardige bezorgmeneer vond het geen probleem om het eten naar 3 hoog te brengen omdat ik dit moment niet mobiel ben. Aanrader.

John
29 junho 2020

After many years of ordering food in Amsterdam there is but one place only that we go back to again and again and that is Mi Lobi.

Jut & Jul
28 junho 2020

Best food ever!!!

Anoniem
23 junho 2020

Lekker eten en snelle bezorging. Top!

Tijssen
22 junho 2020

Ik kom al jaren bij dit eethuis . De kwaliteit word elke keer minder. Roti/lam, vlees sompig ,kouseband had heel rare bijsmaak, de kool was zo grof gesneden dat het niet eens in mn mond paste, 1 stukje tot gort gekookte aardappel . De mihoen moksi meti (werd geen saus bijgeleverd) was ook niet echt smaakvol. De 2 bakjes pindasaus (wel betaald) ontbraken. Ik kon helaas ook geen ketjapsaus bijbestellen.Dit was de laatste keer voor mij.

Stuger
21 junho 2020

Ik bestel steeds voor mijn broer. Kennelijk bevalt het goed, want hij belt mij of onze zus regelmatig op om een bestelling voor hem te plaatsen. Dat betekent dat hij tevreden is. En als hij tevreden is, dan ben ik het ook.

Marijn.
20 junho 2020

Eten was vrij koud. Dat krijg je met bezorging per fiets.

sunnyboy
19 junho 2020

Tjauwmin was erg zoutig. Er zat geen liefde in. Ben ik niet gewend van deze goede restaurant.

Loes
14 junho 2020

Zoals altijd snel bezorgd en lekker.

Eliza
8 junho 2020

Erg lekker en verfijnd eten. Bezorging stipt op tijd! Ga ik dus met doen, tot nu toe afgehaald. Sinds jaren blijvende kwaliteit!

Rene
3 junho 2020

Het champignons kip gerecht was heerlijk maar de foe yong hai was jammer genoeg erg waterig en papperig en hebben weggegooid. We dachten dat deze niet lang genoeg gebakken was

Marijn
3 junho 2020

Alles prima, zoals altijd.

Michiel
30 maio 2020

Eten was prima en ruim voldoende echter wel bijna 2 uur op eten moeten wachten,dat laatste moet echt verbeteren.

Bibiana
19 maio 2020

De vegetarische roti was heerlijk, en het werd snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.