Avaliações de Mi Lobie Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Steven
Hoje
meijer
Ontem

eten was weer heerlijk,ook de soep. temperatuur prima, bezorging prima... voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jut en Jul
22 setembro 2022

Heerlijk

Loes
18 setembro 2022

Als altijd lekker en snel bezorgd! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline
29 agosto 2022
Marijn
25 agosto 2022

Ik bestel hier vaker, en altijd goed, maar nu niet. Zo verschrikkelijk zout, echt vies.

meijer
22 agosto 2022

Alles, eten eb bezorging helemaal goed/ ik blijf klant, graag.

Marijn
14 agosto 2022

Ietwat weinig aardappel in de Roti. Verder lekker zoals altijd.

Henk Elout
12 agosto 2022

Prima

Nico
8 agosto 2022

Prima, snelle bezorging. Helaas heeft de roti weinig tot geen smaak. De roti geurt ook niet, er is geen curry gebruikt. Teleurstellend.

Robbert
8 agosto 2022

Top, lekker eten en is er altijd snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ineke Papa
4 agosto 2022
meijer
15 julho 2022

Eten was heerlijk, snel bezorgd, herhaling vatbaar.

Giorgio
1 junho 2022

Gewoon altijd goed!!!!

Fulani
30 maio 2022

Het eten was smakeloos en zonder liefde. De pindasaus was gewoon pindakaas met water en die pom met groenten heb ik uitgespuugd 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Sil
29 maio 2022

Meer kip in soato soep verder perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Renee
26 maio 2022

1 uur en 53 minuten bezorgtijd! Serieus? Wel een vriendelijke bezorger. Pitjil was lekker maar lauw. Gado Gado was ok, de satesaus die erop zat was afschuwelijk. Wel warm. Vegetarische bami was smaakloos, niet echt warm. Vegetarische loempias waren lekker knapperig en heet. Als compensatie voor het lange wachten kreeg ik kroepoek. Ik ben vegetariër. Kroepoek wordt gemaakt van garnalen ...... :-(

Jennifer
16 maio 2022

De rotiplaat was droog en smaakloos en aardappels hard. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

meijer
2 maio 2022

Eten en bezorging prima.

Marijn
30 abril 2022

Prima eten, snel bezorgd. 👍

T Proest
28 abril 2022

👍😋

Jut & Jul
24 abril 2022

Top!

Marijn
23 abril 2022

Lekker gegeten, en zeer snel bezorgd.

Mark
22 abril 2022
Jut & Jul
12 abril 2022

Top!

Than
11 abril 2022
elly kat
11 abril 2022
Tony Priest
8 abril 2022

Altijd lekker.

B.J
4 abril 2022

Altij weer een genot om bij jullie te bestellen en de versheid van het voedsel.

Marijn
2 abril 2022

Helaas was het deze keer niet goed. De bami was koud.

Jut & Jul
26 fevereiro 2022

Altijd goed!!!

Michiel
24 fevereiro 2022

Snel geleverd en lekker eten,top!

Robbert
20 fevereiro 2022

Lekker eten. Bezorging helaas later dan gevraagd, maar ook later dan eigen planning.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

LV
10 fevereiro 2022

Super lekker en snel bezorgd!

Mireille
7 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, goede porties.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
29 janeiro 2022

Prima, zoals altijd.

A.E. Hewitt
29 janeiro 2022
Kevin
29 janeiro 2022

Saté saus over me hele bestelling heen zat geen saus meer op me kip droge kip moeten eten

saskia
24 janeiro 2022
Jut en jul
23 janeiro 2022

Top

Jolanda
16 janeiro 2022

Zalig

Nette
15 janeiro 2022

Zeer snel gebracht, smaak was goed. Ik zou hier zeker weer bestellen

Meijer
10 janeiro 2022

Het eten was zoals altijd heeerlijk, goed warm. precies goed. Voor herhaling vatbaar.

Ineke Papa
6 janeiro 2022
Helen
6 janeiro 2022

Het was weer heerlijk.. al ruim 30 ons favoriete adres. Gelukkig geen kippedijen, houden zo !!

Buurvrouw
27 dezembro 2021

Zoals altijd heerlijk! Niet veel woorden nodig :)

Jasmine
19 dezembro 2021
Vyen
13 dezembro 2021
Meijer
9 dezembro 2021

Zoals gewoonlijk ben ik heel tevreden. Eten was lekker, meer dan voldoende. Temperatuur van eten was heel goed. Bezorging correct en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Vivi
3 dezembro 2021
Anoniem
28 novembro 2021

Weinig kippenvlees bij de nasi.

T Priest
25 novembro 2021

Het beste roti van Amsterdam.

carla hager
24 novembro 2021

het eten was koud duurde lang voordat het hier was , de bami die bij het gerecht babi banpang hoorde 1,60 extra koste was een drabberige donker bruine massa absoluut de laatste keer hier en geen aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mikali
18 novembro 2021
N
16 novembro 2021

Bruine bonen waren ok, weinig smaak. Zoutvlees met rijst en groenten niet te pruimen. Bah bah.

Meijer
15 novembro 2021

1 1/5 uur wachten voor het eten komt is echt te lang.

Liberg
13 novembro 2021
P
8 novembro 2021

Geen commentaar 😃👌

Jut en Jul
4 novembro 2021

Altijd alles top!!!

Marijn
21 outubro 2021

Top.

Younes
14 outubro 2021

Heerlijk gegeten! Behalve dat de bezorger mij belde en zei voor de deur te staan en ik maar niet open deed vond ik apart, zegt meermaals aan me deur te staan terwijl er niemand staat apart

Meijer
9 outubro 2021
Juli
8 outubro 2021

Prima maaltijd. Is eigenlijk altijd wat ik ervan verwacht; gewoon goed!

Anoniem
1 outubro 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Maarten
30 setembro 2021

Dit bericht hoeft niet openbaar van mij. Ik wil enkel laten weten dat, zowel de Saoto als de Singapore open waren, en hebben gelekt in de tas. Verder altijd heerlijk eten!

Meijer
24 setembro 2021

Alles perfect in order. Voor herhaling vatbaar.

Mar
19 setembro 2021

Lekker gegeten, voldeed aan de verwachtingen (die hoog waren). Onverwachte opname in OLVG, bezorger bracht het in de kamer: perfect! We gaan hier zeker weer een keer bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Polaris
9 setembro 2021
Angie
3 setembro 2021
Marijn
3 setembro 2021

Prima, zoals altijd.

M
2 setembro 2021

Altijd smakelijk. Goede porties, snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.A. Brands
30 agosto 2021

Op onze bon stond "nieuwe klant" , wij bestellen/halen als sinds 1986 bij jullie, een tijd geleden zijn wij gestopt omdat er volgens mij nieuwe eigenaren/uitbaters in zaten en er opeens geen Surinaamse bami meer was en onze favoriete maaltijd, de Mi Lobie Bami/Nassi speciaal met grote garnalen niet meer verkrijgbaar waren. We vonden het tijd om het weer eens te proberen, de website ziet er goed uit en de keuze is weer enorm. Wij hadden beiden Surinaamse Bami speciaal, maar vonden de bami matig van smaak, dit was vroeger beter (bij Marina Plaza aan de Linnaeustraat is die precies zo als het hoort ;) ), ook was het eten lauw in plaats van warm. Wij zullen meerdere gerechten gaan proberen, maar de hernieuwde kennismaking was niet geheel naar tevredenheid.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jut & Jul
29 agosto 2021

Altijd lekker, zelfs nog dagen later!!! En het kost niet veel maar je krijgt wél veel! Tpprrrr! Mi lobi Mi Lobi

Chris
28 agosto 2021

Heerlijke Roti kipfilet en erg snelle bezorging!

Jorrit
25 agosto 2021

Weer erg lekkere Bruine bonen met rijst. En snel bezorgd.

Uwe Rayer
21 agosto 2021

Feest in huize Rayer. Eten was heerlijk, goed aangeleverd en gebracht door een aardige en beleefde bezorger. Vlees was zeer goed bereid. Een dik compliment en een aanrader.

Sabine
21 agosto 2021
Jut & Jul
19 agosto 2021

Altijd weer superlekker!!!

Francy
17 agosto 2021

Lekkere mihoen met kip. Vriendelijke bezorger ook en snel geleverd. Het eten is goed warm en vers.

Jasper
12 agosto 2021

Altijd top!

Meijer
12 agosto 2021

Het eten was als altijd heerlijk .Bezorging prima, zelfs super vlug. Tot de volgende keer.

Marijn
12 agosto 2021

Lekker eten, snelle bezorging. Top

Michael Tan
12 agosto 2021
Jut & Jul
7 agosto 2021

Sooooo lecka’!!!

Skander
4 agosto 2021

Altijd lekker

Guido
22 julho 2021

Ik had een rotiemet kip , en ik vond dat de kip niet lekker . Ik denk dat de kip veel te lang gelegen heeft . Ik vond het oude kip

Marijn
19 julho 2021

Een zakje bestelde gele sambal ontbrak. Verder prima zoals altijd.

Ineke Papa
15 julho 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk!

Meijer
2 julho 2021

Eten was heerlijk en genoeg. Besteller correct. Voor herhaling vatbaar

Marijn
22 junho 2021

prima maaltijd, en snel bezorgd.

J.dikkes
20 junho 2021

Prima lekker eten goed warm.Bezorging vriendelijke jongens

Mevrouw. Wevers
19 junho 2021

Zoals altijd weer een fantastische, heerlijke maaltijd en keurig op tijd bezorgd.

Ineke Papa
17 junho 2021
joost
14 junho 2021

heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meijer
6 junho 2021

Het eten was als gewoonlijk weer heerlijk en ruim voldoende. Temperatuur was prima. Voor herhaling vatbaaar.

Jasper
2 junho 2021
JMeijer
29 maio 2021

Het eten was weer heerlijk.Bezorger prima op tijd.Voor herhaling vatbaar.

Marijn
25 maio 2021

Beetje minder vlees bij de Nasi rames. Verder prima.

Cindy
24 maio 2021

Eten was goed maar helaas koud. En er zat geen gele sambal bij terwijl deze wel op de bon stond. Vorige keer was onze bestelling gevallen en zat alles onder de satésaus. Nu was de bestelling vrijwel koud omdat de bezorger al voor de tweede keer ons adres niet kon vinden. Ik ben nu al twee keer gebeld dat mijn adres niet bestaat. Als ik dan uitleg waar het is dan is het o. Vorige keer was de boodschap: uw bestelling is gevallen. Ik heb alles iluit de satésaus moeten graven. Deze keer 20 minuten te laat koud eten omdat ons adres niet bestaat. Wanneer hij er dan eindelijk is, Er hij niet eens het vizier van zijn helm open. Conclusie: goed eten maar het bezorgen valt tegen. Al twee keer nu. Weet niet of we hier nog een keer gaan bestellen als het zo gaat.

Pearl
24 maio 2021

Top levering. Top eten. Al jaren plezier van. Ga zo door. Mi lobie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
15 maio 2021

Prima, zoals altijd.

Beatrice
30 abril 2021

Lekker vers eten zoals altijd. Voor mij mag het best wat kruidiger maar verder prima. Altijd snelle bezorging en goed warm.

Ineke Papa
28 abril 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk.

Loes
27 abril 2021

Zoals altijd weer heel lekker!

Maduro
15 abril 2021

Heerlijk eten en de bezorging is ook top. Ben zeer tevreden met service.

Marijn
14 abril 2021

Prima, zoals altijd.

Stephanie
12 abril 2021

Heerlijk gegeten! En prima op tijd!

Art
12 abril 2021
Loes
5 abril 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. De bestelling was ondanks het slechte weer mooi op tijd. Volgende keer weer!!

Marie
2 abril 2021

De bruine bonen met zoutvlees is geen aanrader. Vreselijk taai.. bah! We hebben ze gebeld om de klacht door te geven. Ze reageerden gelaten. Niet voor herhaling vatbaar!

henk de wid
31 março 2021

laatste maanden , n duidelijke opgaande lijn . kwaa smaak en goede verzorging top en op naar n ster, heerlijk, tjaptjoi ,de kip . babi pngang etc MIA LOBIE, GA ZO DOOR

marijn
31 março 2021

Top, zoals altijd.

Stuger
29 março 2021

Makkelijk bestelling te plaatsen via de site. Eten altijd lekker en keurig op tijd bezorgd. Graag meer diverse Surinaamse groenten: sopropo, antroewa.

Gwen
21 março 2021

Heerlijk eten, grote portie en heel snel bezorgd! Dank !

Uwe Rayer
12 março 2021

Gesmuld van een heerlijke geroosterd spek maaltijd. Heerlijk krokant en van grote klasse. Bestellen is gemakkelijk en de bezorging vriendelijk met gloeiend heet bij zich. Absolute aanraader.

Markx Liberg
9 março 2021

Lekker, alleen saté beetje droog.

Marijn
3 março 2021

Top.👍

Bouchra
1 março 2021

Het eten viel mee, maar de bezorging was erg slecht. Heb een beslissing gedaan en had maar de helft binnen gekregen. Ik heb zelfs 2 x gebeld en moest bijna een half uur wachten voor de rest van mijn eten terwijl ik in de zelfde straat woon. Daardoor was het andere eten koud geworden. Iedereen thuis was teleurgesteld en hebben we daardoor ook niet genoten van onze eten.

Mathijs
24 fevereiro 2021

Het eten was zoals gewoonlijk weer super !!! En ook heel fijn dat het snel bezorgd was .

Giovanny
22 fevereiro 2021

Ik kreeg ipv bassi rijst witte rijst. Ik moet nog 20 minuten wachten mijn lekker nasi rijst te krijgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harf
22 fevereiro 2021

Was weer top! Thanks

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ano niem
20 fevereiro 2021
Marijn
17 fevereiro 2021

Prima eten, snelle bezorging.

Selwyn Eisden
15 fevereiro 2021

Al 32 jaar lekker...

Jut en jul
14 fevereiro 2021
Erna
12 fevereiro 2021

Altijd goed eten, kom hier al jaren

Dinie
6 fevereiro 2021

Het eten was heerlijk we zullen zeker vaker bij jullie bestellen

Meijer
5 fevereiro 2021

De bezorging was snel en goed. Het eten goede temperatuur. Heel smakelijk, als altijd. Voor herhaling vatbaar.

Marijn
28 janeiro 2021

Alles prima, zoals altijd.

Jochem
28 janeiro 2021

Top

Francy
27 janeiro 2021

Had mihoen kip besteld, lekker en flinke portie. De gele peper was helaas niet zo heet. Maar dat kan wel eens. Snelle levering ook.

Jorrit
27 janeiro 2021

Meestal is de Bruine bonen rijst. Beter van smaak. Nu te vlak. Te weinig gekruid surinaams. Jammer

Marijn
16 janeiro 2021

Top, zoals altijd.👍

Marijn
6 janeiro 2021

Lekker eten, snelle bezorging.👍

Maduro
6 janeiro 2021

Service is echt goed en bezorging is altijd op tijd. Zeer beleefde bezorgers en het eten is echt lekker.

Chantal
2 janeiro 2020

Zowel de Pom als de babi pangang was smakeloos.

Mmm
30 dezembro 2020

De Gado Gado met Tjauw MIn is een persoonlijke favoriet! De Pom en Foe Yong Hai zijn ook altijd smakelijk. Bezorging is altijd snel en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Kortom: een aanrader!

Tita
29 dezembro 2020

Teleurstellend. Koud eten. Loempiaatjes en banaan erg slap geworden. Smaak roti goed. Beter afhalen want op zich goed eten.

Marijn.
24 dezembro 2020

Eten was koud. Dit gebeurt anders nooit. Leve de magnetron.

Stuger
20 dezembro 2020

Ik ben blij dat het kan. De bestelling wordt vlot geleverd. En mijn broer geniet van het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.
15 dezembro 2020

Kippebout, onzettend vies ! 5 uitgedroogde stukjes met kraakbeen voor 3euro Bami erg nat Uiteindelijk beide weg gegooid rijst en loempia waren ok. Gelukkig had ik hier genoeg aan

Marijn
12 dezembro 2020

prima, zoals altijd.

Mathijs
4 dezembro 2020

De bezorger was goed op tijd en het eten was/is super

L. van Hulst
1 dezembro 2020
Ineke Papa
30 novembro 2020
Jasper
29 novembro 2020

Altijd goed

Meijer
28 novembro 2020

Eten lekker, warm, alles goed ook bezorging.

Erwin
28 novembro 2020
Jasper
23 novembro 2020

Altijd top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
21 novembro 2020

Top. Zoals altijd.

Jorrit
20 novembro 2020

Was weer heerlijk bruine bonen tijst geroosterde kip. Niet duur heel lekker. En snel gebracht

Ineke Papa
11 novembro 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten👌

Clara
11 novembro 2020

Heerlijk gegeten! En het was veel sneller bezorgd dan verwacht. In 20 minuten was het er, terwijl ik toch niet om de hoek woon.

Anna
11 novembro 2020

Heerlijke roti en rijstgerecht gegeten. Snelle, attente bezorging.

Marco
7 novembro 2020

Perfect!!

Liefden-Ikelaar
7 novembro 2020

Ik snap jullie niet hoor! Weet je hoelang ik al klant ben!!! Bestel ik Pekingeend en schrijf nog erbij goeie stukken eend,nou wat er bezorgd is mag je geen Pekingeend noemen...echt schandalig! Jullie zijn toch Chinezen! Waarom dan deze schandalige Pekingeend??? Zomaar weggegooid geld! NÓÓIT MEER!

M. koning
6 novembro 2020

Weer eens wat anders besteld en weer gewoon heerlijk. Constant goede kwaliteit. Goede prijs. Prompte bezorging.

Bulo
20 outubro 2020
Francy
20 outubro 2020

Snelle bezorging en lekker vers eten. Mihoen kip was lekker!

Jorrit
19 outubro 2020

Super snelle bezorging. Weer heel lekkere bruine bonen rijst. Alleen kipsate een beetje te krokant.

Marijn
13 outubro 2020

Heel goed, zoals altijd

Anoniem
9 outubro 2020

Lekker en flinke portie. De volgende dag nog een hapje kunnen eten.

Barbara
29 setembro 2020

Snelle bezorging. Eten was weer heerlijk. Echt een aanrader.

Anna
23 setembro 2020

Top, lekker, hele snelle levering

Marijn
23 setembro 2020
Tjeerd de Vries
21 setembro 2020

Fijne maaltijd en Prima bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John Holm
16 setembro 2020

Zoals (bijna) altijd: smaakvol, vers gemaakt, goede porties. De Vega tjap tjoy is al een maaltijd op zich.

Marijn
9 setembro 2020

Prima, zoals altijd.

Chander A.
7 setembro 2020

Ik vind het prima service, zo gezegd zo gedaan!

Steven
29 agosto 2020

Het eten is hier al jaren kwaliteit en lekker. de bezorging is altijd snel. Ik heb anderen geprobeerd, maar blijf terugkomen.

Familie Akhachaa
28 agosto 2020

Heerlijk gegeten! de kids ook. warm en op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

wiebes
27 agosto 2020
Louise
25 agosto 2020

Was op tijd. Beleefde bezorger! Eten was nog warm, smaakte redelijk. De tjap tjoy was eerlijk gezegd vrij vlak van smaak! De tjauwmin moksi smaakte heel goed

Marijn
20 agosto 2020

Eten en bezorging top.👍 Zoals altijd.

Anuschka
9 agosto 2020
Anuschka
9 agosto 2020

Snelle levering en altijd lekkere Tjauwmin speciaal.

Anneke
9 agosto 2020

Altijd goed en altijd precies op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L.Bakker
5 agosto 2020

De roti kip was echt super lekker! Ook de wonton soep : ) Dank weer

Marijn
31 julho 2020

Uitstekend, zoals altijd.👍

Jut
29 julho 2020
Peter
19 julho 2020

Zoals altijd etern top bezorging top

Rehana
17 julho 2020

Tja, ik heb het wel lekkerder gehad. Het was niet slecht maar voor mijn gevoel leek het alsof mijn gerecht een beetje afgeraffeld was. De smaken die ik gewend ben was dus deze keer iets minder. Next time better. Bezorging was wel snel, top!

Sarai
17 julho 2020

Ik had bakabana besteld, totaal niet lekker veelste veel olie en het leek alsof ze voor de tweede keer gebakken waren. Denk je even te bellen naar de zaak om het te vertellen om nieuwe te krijgen want het was echt niet te eten, krijg je nonchalante antwoorden. 1e en laaaatste keer dat ik hier bestel!

Judith
13 julho 2020
L Bakker
13 julho 2020

De geroosterde kip was niet knapperig beter ie papieren zak ipv plastic bakje om knapperig te blijven. Liefst scharrelkip! De rest was zoals gewoonlijk heerlijk💚 Dank!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
12 julho 2020

Excellent as usual!

Uwe Rayer
3 julho 2020

Een voltreffer:heerlijk eten, aardige bezorgmeneer vond het geen probleem om het eten naar 3 hoog te brengen omdat ik dit moment niet mobiel ben. Aanrader.

John
29 junho 2020

After many years of ordering food in Amsterdam there is but one place only that we go back to again and again and that is Mi Lobi.

Jut & Jul
28 junho 2020

Best food ever!!!

Anoniem
23 junho 2020

Lekker eten en snelle bezorging. Top!

Tijssen
22 junho 2020

Ik kom al jaren bij dit eethuis . De kwaliteit word elke keer minder. Roti/lam, vlees sompig ,kouseband had heel rare bijsmaak, de kool was zo grof gesneden dat het niet eens in mn mond paste, 1 stukje tot gort gekookte aardappel . De mihoen moksi meti (werd geen saus bijgeleverd) was ook niet echt smaakvol. De 2 bakjes pindasaus (wel betaald) ontbraken. Ik kon helaas ook geen ketjapsaus bijbestellen.Dit was de laatste keer voor mij.

Stuger
21 junho 2020

Ik bestel steeds voor mijn broer. Kennelijk bevalt het goed, want hij belt mij of onze zus regelmatig op om een bestelling voor hem te plaatsen. Dat betekent dat hij tevreden is. En als hij tevreden is, dan ben ik het ook.

Marijn.
20 junho 2020

Eten was vrij koud. Dat krijg je met bezorging per fiets.

sunnyboy
19 junho 2020

Tjauwmin was erg zoutig. Er zat geen liefde in. Ben ik niet gewend van deze goede restaurant.

Loes
14 junho 2020

Zoals altijd snel bezorgd en lekker.

Eliza
8 junho 2020

Erg lekker en verfijnd eten. Bezorging stipt op tijd! Ga ik dus met doen, tot nu toe afgehaald. Sinds jaren blijvende kwaliteit!

Rene
3 junho 2020

Het champignons kip gerecht was heerlijk maar de foe yong hai was jammer genoeg erg waterig en papperig en hebben weggegooid. We dachten dat deze niet lang genoeg gebakken was

Marijn
3 junho 2020

Alles prima, zoals altijd.

Michiel
30 maio 2020

Eten was prima en ruim voldoende echter wel bijna 2 uur op eten moeten wachten,dat laatste moet echt verbeteren.

Bibiana
19 maio 2020

De vegetarische roti was heerlijk, en het werd snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mieke
16 maio 2020

Lekker eten en snel geleverd!

Jeroen
9 maio 2020

We eten alweer iets van 22 jaar van Mi Lobie en het eten is altijd betaalbaar en goed geweest, precies wat je hoopt van zo'n bedrijf. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels laten we ook eten brengen en dat gaat ook altijd goed tot nu toe. Ik zie uit naar de volgende 22 jaar.

Lau
2 maio 2020

Lekker eten en snelle service!

Peppikins
30 abril 2020

Het eten was lekker, met name de Go lo Gai en werd supersnel bezorgd!

gerard
29 abril 2020

tijdje niks besteld dacht probeer het weer eens, maar is nu echt de laatste keer geweest.rotie lams aardappel niet gaar groente niet gaar was niks weg in de vuilnis bak jammer van het geld.

Sarah
23 abril 2020

Super lekker zoals altijd en snel bezorgd, helemaal top!

Aniek
10 abril 2020

Lekker eten en bezorging sneller dan aangegeven!

Rita
10 abril 2020
Erna
8 abril 2020

Heerlijk eten Wij bestellen er al jaren

Ellen
4 abril 2020

Eten was heerlijk! Het online bestellen gaat perfect en je wordt van alle stappen via e-mail op de hoogte gehouden. Afgeleverd op het aangegeven tijdstip. Dus echt perfect!!

L s
29 março 2020
Elvira
18 março 2020

Heerlijk eten

Joey
11 março 2020
Marijn
3 março 2020

Eten erg lekker, bezorging uiterst snel.

Jasper
19 fevereiro 2020

Altijd tevreden

Ron
11 fevereiro 2020

Goed, lekker en betaalbaar. Leveren ook binnen 20 minuten.

Appie
11 fevereiro 2020
Ivan Kramer
1 fevereiro 2020

Goed eten zoals altijd, eerlijk en vers bereid.

Alberto
22 janeiro 2020

Ik voel me een opgelicht en bedonderd. Ik heb een bak rijst met een paar blaadjes groente en een klein beetje kip ontvangen. Voor een bak rijst, groente kip speciaal met een prijs van 9,50 Euro voel ik me zwaar benadeeld. En daar bovenop wordt ik nadat ik telefonisch contact heb opgenomen met u, door u gewoon gewezen op het feit dat ik maar een ander gerecht had moeten nemen. Ten eerste staat bij het gerecht dat ik online bestelde niet dat ik een bak rijst ter waarde van 2,50 Euro met groente ter waarde van misschien 0,50 cent en een paar stukjes kip, met een waarde van hooguit 3,50 Euro zal ontvangen. Schandalig maar het zal wel aan mij liggen. Ik had dat denk ik blijkbaar blindelings moeten weten. Jammer want ik vind het behoorlijk veel geld .

L Bakker
20 janeiro 2020

Zoals altijd super goed en heerlijk echt Surinaams eten! Alleen de bezorger hoorde mij niet vragen ad deur wie is daar? Daar ik nooit gelijk mijn voordeur open doe, hij had zijn oortjes voor muziek? in. Maar complimenten! De lekkerste roti van Amsterdam!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
18 janeiro 2020

Snel, lekker, betaalbaar

Meijer
18 janeiro 2020

Eten was weer heerlijk. Temperatuur prima, bezorging prima, voor herhaling [weer] vatbaar.j

Jeroen
18 janeiro 2020
Simone
13 janeiro 2020

Bezorging was snel, eten was minder lekker dan normaal gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hooijer
12 janeiro 2020

Al jaren zeer tevreden over milobie. Minpuntje van de snelle bezorging is dat af en toe de saus niet meer in de bakjes zit maar z’on beetje overal aan kleeft. En vreemd dat ik nu voor de 2e keer 2 kleine loempia’s krijg terwijl ik 1 grote loempia bestel :-(

Puk
11 janeiro 2020

Fijne Tjauwmin Speciaal (Extra Vlees was gelukkig lekker rode vlees met vet en de spek niet droog zalig gewoon dank jullie wel

Jasper
6 janeiro 2020

Al jarenlang vaste klant en zeer tevreden

John Holm
30 dezembro 2020

Weer heerlijk eten, zowel Surinaams ais Chinees. Goed gekruid, beetgare groente. Behoorlijke porties. Geweldig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Puk
30 dezembro 2020
Puk
22 dezembro 2019

Beetje jammer dat het roodvlees te droog was en weinig vet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Puk
4 dezembro 2019
Marijn
1 dezembro 2019

Lang moeten wachten, eten was dan ook koud.

Puk
25 novembro 2019
Anoniem
23 novembro 2019

Het eten was te doen. Ik vroeg om zuur goed en kreeg precies een ringetje komkommer..

Amy
7 novembro 2019
Anoniem
31 outubro 2019

Ik eet wel vaker bij mi lobi, altijd goed maar helaas is dit de eerste keer dat ik met buikpijn in bed lag en op de pot zat. Hopelijk lag het aan iets anders en niet het eten.

Marijn
20 outubro 2019

Prima, zoals altijd.

Mone
30 setembro 2019

Eten was erg goed ,alleen bij de roti kan wat mij betreft wat meer kousenband en de kool hoeft voor mij niet ,verder was de nasi ramas top saoto soep niets mis mee . Dus gewoon goed .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sita
30 agosto 2019

We bestelden roti kip. Veel kool erbij en een smaak overheerste geen komijn maar karwij ofzo , we vonden het niet erg lekker maar ook niet echt vies. Bezorging was perfect de rotiplaten ook btw ; )

Rob Witt
29 agosto 2019

Ik ben al vele jaren zeer tevreden over de kwaliteit van Mi-Lobie tegen een betaalbare prijs. Ook de thuisbezorgservice is perfect.

Imar
21 agosto 2019

De bami was goed maar de bruine bonen met zoutvlees kon ik niet eten. Weet niet of er een nieuwe kok is, maar het was onnodig extreem pittig!

Marijn
19 agosto 2019

Prima, zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peppy
17 agosto 2019

The food we ordered was good and it arrived much earlier than we expected!

Co
11 agosto 2019

Lekkere roti en snelle bezorging

Simon Angela
8 agosto 2019

Ik heb een opmerking. Mijn bestelling klopte niet helemaal. Ik had twee stuks bloedworst besteld, kreeg maar 1. Heb pepersaus gevraagd bij de babi panggang, kreeg het niet. Het eten was heel lekker.

Marijn
4 agosto 2019

Prima, zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

VREES
31 julho 2019

Heerlijke sate..!!

De leth
26 julho 2019

Perfecte software, goede planning en voortgangsmail. Eten was voortreffelijk.

Ammy
16 julho 2019
Meijer
8 julho 2019

Eten werd snel gebracht. Goede temperatuur van het eten. Eten was smakelijk, zoals altijd. Gratis blikje fris is leuke geste. Bestelling voor herhaling vatbaar.

Marijn
10 junho 2019

Prima, als altijd.

Marijn
31 maio 2019

Top, zoals altijd. Prima eten, snelle bezorging.

sjieka van rooijen
27 maio 2019

Gewoon goed van smaak. Goed van temperatuur! Echt iedere keer weer genieten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simon Angela
22 maio 2019

Zoals altijd heel lekker.

Annoniem
11 maio 2019

De saoto soep was overheerlijk. Moet wel eerst even opwarmen. De bami stoofvlees met atjar was niet te doen. Alles was koud. Paar stukjes Vlees en atjar smaakt alsof het overdatum is. En het was de platte bami ipv de ronde bami wat ik had verwacht. Helaas een teleurstelling. Niet echt een volle maaltijd kunnen genieten. Had ik maar kipsate met saoto soup genoemen zoals altijd ipv iets nieuws proberen. Zonde van geld helaas.

Marijn
9 maio 2019

Prima.

Ammy
7 maio 2019

Buikspek mag wel wat dikker het is anders zo droog door het bakken en iets meer fa jong 2 plakjes is echt niet te doen veder was alles zoals het hoort

joost
2 maio 2019

altijd lekker toppy

Simon Angela
27 abril 2019

Alles was heerlijk en op de aangegeven tijd geleverd. Klasse.

Marijn
22 abril 2019

Lekker eten, snel bezorgd.

Roxy
10 abril 2019
Kim
9 abril 2019

Altijd erg snel & lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jobix
8 abril 2019

Wederom smullen. Mede door hoge turnover altijd goede kwaliteit. Razendsnel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.