Beoordelingen van Mi Lobie Amsterdam

Recente recensies van Mi Lobie Amsterdam

5 sterren na 285 reviews

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de nasi en tjauwmin vonden wij erg flauw, zout bij het eten is erg belangrijk.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, vlot bezorgd

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mi Lobie: altijd uitstekend.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant .ik eet niets anders .I Love IT

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Goed gevuld en snel bezorgd. Top!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heb ik bij u eten besteld. Kwalitiet en bezorging prima. Eten goed warm. Vandaag weer besteld, helaas voor het eerst was het eten koud. Ik moest alles opwarmen.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed op smaak en lekker warm! Bezorger wel een beetje laat, maar netjes gebeld.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, prima eten.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker .ziet me gauw weer

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwa verhouding soato weinig rijst en kip :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd. Top.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd (ik kom hier al ruim 25 jaar) weer heerlijk gegeten. Ik vind de saté top omdat hij niet van kippendijen gemaakt wordt, maar van goede kipfilet.. en heerlijke saus. De bezorging was keurig op tijd. Ga zo door Mi-Lobie !!

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was weer heerlijk. Het broodje tempé was een beetje koud maar alsnog heerlijk

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Zoals altijd.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de tijd tussen bestellen en bezorgen die aan gegeven wordt is goed. Het eten is warm en erg lekker! Vraagje hoe kun je extra satesaus krijgen bij de gebakken banaan?

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd plezierig om bij Mi LOBIE te bestellen. Acceptabele aanrijtijd en zonder uitzondering heerlijk eten !!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar verhouding wat weinig rijst bij de saoto soep. Maar eten is lekker. Bestel vaker via Thuisbezorgd, maar via de eigen site is het net zo handig. Bedankt voor gratis blikje frisdrank.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

MiLobie is al dik een kwart eeuw onze afhaal Suri, ze komen er voor uit de Bijlmer rijden

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, en mega snel bezorgd. Ik bestel hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. Goed eten. Vriendelijke bezorgers en efficiënt.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd... Het eten was heerlijk, zoals altijd.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, heel stabiel en bezorging behoorlijk vlot

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sauto was echt slecht. Water met taugé!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet best. In vergelijking met de voorgaande keren smaakte dit naar niets. Erg laffe smaak. Jammer.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. De prijs van veel maaltijden vijf cent onder het minimum bestelbedrag, vind ik laaghartig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en lekker eten!

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten grote volle bakjes!! Aanrader

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, had de eend van Mi Lobie niet eerder geprobeerd, maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed op temperatuur, genoeg, heel lekker.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saoto soep was zoals gewoonlijk erg lekker. De gebakken banaan en kipsaté viel echter tegen. De kipsaté was heel droog en zeker wel een dag oud. Dat zal ik niet zo snel meer bestellen, het smaakte niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren eend met witte rijst besteld voor het eerst. Sommige eend stukken waren aangebrand, de saus was heel erg zout. Dit is de eerste keer dat ik een klacht heb over het eten, 99% altijd heel goed, sorry.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi was iets te zacht en minder lekker dan vorige keren. Vlees Cha sui was heel donker twee keer gebakken niet vers en de speenvarken was oké en.de kip ook. Rijst met iets minder water koken.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel erg tegen deze keer. Eten was koud, de baka bana was echt smakeloos en er zat geen pindasaus bij. Beetje jammer allemaal want normaal is het wel goed

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten! Goede prijs verhouding mag alleen wat meer groente erbij

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle en vriendelijke bezorging, waar voor je geld, een stabiel en betrouwbaar adresje, wij zijn fan

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren 20 minuten eerder dan de verwachte bezorgingstijd. Eten was ook echt goed! Dank hiervoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel lang maar dit was de lekkerste Roti die ik heb gegeten! Dit ga ik zeker vaker bestellen !

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ptima op tijd geleverd!

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gebakken rijst pom en bakje satesaus. Snelle bezorging en heel vers net gemaakt eten. Het was erg lekker.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben altijd super te spreken over het eten van milobie maar gisteren roti besteld met kipfilet dat was een tegenvaller dat mag je geen roti noemen

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnelle bezorging, wij zijn vaste fan

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel later dan aangegeven. En het eten was al geweest. Maar smaakte nog prima

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect Als Altijd ..!!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig! goede porties, vers, binnen 30 minuten en warm!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, maar het duurde echt bijna 1,5 uur voordat het er was.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en prima kwaliteit

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd warm afgeleverd lekker eten! Die tjauwmin moksi was echt overheerlijk!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en altijd lekker!

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd super lekker, maar volgensmij zijn de minimale bezorhprijzen omhoog gegaan en de spekkoek werd niet mee bezorgd 😕. Wel voor betaald

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kipfilet!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals tijd, bezorging was er bijna voordat ik besteld had. Top!

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd . Het brood je tempe is heel smakeijk, de gado gado is lekker en de vegetarische roti mag er ook zijn. Wat mij betreft een aanrader!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb babi pangang besteld met pepersaus, kreeg de gewone babi pangang. Verder was het eten prima.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 loempia's doorweekt door de chilisaus. Bakbanaan en extra bakje pinda saus ijskoud. Babi pangang snotterig/vet, weinig vlees en overvloed aan adjar. Zowel babi pangang als nasi lauw. Jammer, over het algemeen tevreden over Mi Lobie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

betrokken en beleefd personeel. ik heb heerlijk gegeten.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect moksi met viel tegen teveel rijst en voor speciaal veel te weinig groente en vlees opgevuld met kipstukjes. Vraag me af wat er dan bij gewoon zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten..!!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, Bezorging wat lang, maar dan krijg je het ook lekker vers. Alleen zijn jullie een blikje vergeten. Gebeld en afgesproken dat ik deze bij de volgende bestelling krijg.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ..!!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen gratis blikje vergeten te bezorgen

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:00 besteld, pas om 20.05u. mijn bestelling ontvangen. Geen excuses gekregen dat het eten een uur te laat was. Het eten was ook koud geworden inmiddels. Nadat ik had besteld heb ik een mail gekregen dat mijn bestelling om 19.05u. bezorgd zou worden. Toen ik om 19.25u. nog niets had ontvangen heb ik gebeld. Er werd mij verteld dat het erg druk was en slecht weer, blablabla. Het gaat er mij om dat er op de website vermeld moet staan wat de werkelijke bezorgtijd is. En stuur mij geen mail met dat ik mijn bestelling om 19.05u. krijg als dat niet zo is. Het gaat om communicatie met de klant zodat die weet wanneer hij de bestelling werkelijk kan verwachten, ook op drukke (zon)dagen. Ik bestel in ieder geval NOOIT meer op een zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is was wat later, maar wanneer het eten er is weet je ook waarom...VERS!!!

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima website, eenvoudig bestelmodel. Goede communicatie, vlotte bezorging. Heerlijk eten.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel of haal al enkele decennia bij Mi-Lobie. Zowel de prijs/kwaliteit van het eten als de bezorging zijn altijd perfect. Deze keer toch een klein kritiekpuntje. Een van mijn favoriete maaltijden, de Pekingeend in oestersaus, was deze keer te zout. De twee overige gerechten waren weer perfect.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Moest wel zoeken naar de garnalen. Verder was het eten lekker.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, rijk gevuld. Goed op temperatuur. Bezorger correct en bezorging snel. Tot de volgende keer!!!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer zoals altijd. Laat ik de keer hiervoor maar als een uitzondering zien. Lekkere Roti.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al 30 jaar een tevreden klant. Dat zegt genoeg.

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren erg lekker en snel bezorgd.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al enige jaren, mn vaste adres , kijk naar de beoordeling en huiver TOP

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed. Eigenlijk 4 sterren waard. Waarom maar 2? Omdat elke keer ik bij de opmerkingen (of zelfs wanneer ik telefonisch bestel) duidelijk maak dat ik minstens(!) 1/2 zakken peper wil PER besteld gerecht!!! Op een bestelling van 3 of 4 gerechten vind ik 3/4 zakjes rode en 2 zakjes gele peper geen onredelijk aantal. Maar ik vind in de tas altijd maar 1 zakje terug. Dat maakt het eten toch weer net even minder lekker en geeft een ongemakkelijk gevoel. Alsof je er toch niets aan kan doen, want je staat niet in de winkel... Helaas meermaals overkomen. Jammer. Bezorging was goed. Niets op aan te merken. Maar ja, die peper. Zit me niet lekker.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima!

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de roti lam van Mi-Lobie perfect. Dit keer helaas dubbel zout. Zout kan ik toevoegen, maar helaas kan ik het er niet uithalen.

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en fresh en op tijd

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en op tijd bezrogd. Helaas ontbrak mijn blikje fanta die ook op de bon stond.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd ennlekker dankjewel mi lobie

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het rundvlees van de bami rames bevatte vetklompen, en de anders zo malse kippenbout leek dubbel gefrituurd te zijn. Van Mi Lobie ben ik echter beter gewend!

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed warm, ruim voldoende. Bezorger was snel en correct. Aan te bevelen.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot mijn vele eerdere goede ervaringen was het eten koud. Eten hing ook aan het stuur van de scooter.

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al zo vaak en beoordeling gegeven en altijd heel positief op zowel kwaliteit als bezorging. Nog een keer doen lijkt me overbodig.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Bezorging was snel!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al vele jaren klant bij Mi-Lobie. Kwaliteit, service en prijzen uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, ook lekkere broodjes..!!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, en snelle bezorging!

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uur te laat,en was weeeeeeeer eens niet warm pffffffffffffff

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed Kom hier al jaren

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was tevreden over het aangeboden eten, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk..!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten heerlijk. Temperatuur prima en bezorging snel en correct. Voor herhaling zeker vatbaar.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer had ik roti lams: super snel bezorgd, keurige bezorger, lekker eten en heel goed op temperatuur. En . . . als je rechtstreeks besteld, krijg je er ook nog een blikje fris bij.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekker gegeten

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Surinaamse eten, moksi en pom uitstekend!!!

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel misschien te snel. Vlees was droog en ik had in tegenstelling tot de vorige keer geen bakje saus gekregen, terwijl ik het zelfde had besteld. Viel erg tegen dus.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sate en prima roti..!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, zoals altijd

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te zure zoetzure kip maar nasi was lekker. Niet veel groente of ei er in was voornamelijk rijst maar smaakte wel lekker.

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect oo tijd en eteb was lekker. Vaste klanten bij jullie we bestellen elke week

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten..!!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bara is erg lekker, nu voor de 2e maal besteld, is niet te droog ook niet te vet! Verder erg goed gekruid en ondanks de zware storm was de bezorger zelfs eerder dan de geschatte levertijd :) thanks for the delicious food!

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.35 bestelling geplaatst. Zou volgens site om 17.05 bezorgd worden. Om 18.00 uur gebeld waar het bleef. Oh sorry, er waren wat problemen. Jammer dat ze dan niet ven bellen.Om 19.35 eindelijk bezorgd. Eten koud. Ik kreeg wel krupuk in m'n hand geduwd. Sorry voor late bezorging. Ik denk niet dat ik hier ooit weer bestel.

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goede kwaliteit, aandacht en met liefde bereid let op de sate, was deze keer aan de droge kant, hartelijke groet hc de wid

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en lekker goeie bezorger ook dankjewel

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was snel bezorgt ,maar was niet echt warm meer.dus ja of weer ga bestellen weet ik niet.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami Rames speciaal smaakte goed!

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Als Altijd..!!

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorged eten was lekket warm bezorger is ook echt chill en vriendelijk. Topp mi lobii

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, snel bezorgd.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snel bezorgd!

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte roti. Badend in olie. Ook te laat.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam veel later dan aangegeven. De bezorger ging weg vanaf de tijd dat er bezorgt zou worden. Erg jammer. Plus de broodjes die ik had besteld etc. Toen koud waren. Zelf maar warm gemaakt.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

M'n gevraagde azijnpeper zat er niet bij ...:-( Maar voor de rest lkkr eten en op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging!

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste rotti in Amsterdam!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten prima. Lekker en goed op temperatuur. Bezorging ook o.k.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, prima

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op tijdstip dat was aangegeven. Eten was weer heel goed bereid en warm.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Fou yong hai gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd werd correct aangegeven in de bevestigingsmail. Wat ik vooral erg waardeerde, is dat een dieetwens aangegeven in de opmerkingen niet mogelijk was bij een bepaald gerecht, waar ik over gebeld werd en er alternatieven werden aangeboden. Het eten was lekker! Helaas wel de bestelde kroepoek niet gekregen.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima op tijd.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar kan warmer en bakabana kan beetje krokant. Bezorgen was precies op tijd en klant vriendelijk

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten, veel eten zelfs, goed warm, en snel bezorgd ondanks het slechte weer. Tot de volgende keer, graag.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje was niet vers en had graatjes. Beetje jammer. Verder niks te klagen. Lekkere nasi en vriendelijke bezorger.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al vele jaren bestel of haal ik eten bij MiLobi, altijd lekker. Bezorging zeer smel zodat eten lekker warm aankomt.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al vele jaren dik tevreden over de produkten en diensverlening van Mi Lobie.

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ben altijd blij met ze

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tijd je geleden dacht ik ik bestel niks meer daar toch weer vandaag gedaan schande veel water er in en eten was niet gaar ..dus dit was de laatste keer voor mij ,op zouten voor me 16.oo euro

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de maaltijden is al jarenlang altijd goed en tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is de bezorging altijd vlot door vriendelijke bezorgers.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was anders dan ik gewent was, maar wouw wat was het goed. Zeker een aanrader!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WEDEROM HEERLIJK..!!

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had tjap tjoy besteld was lekker en warm ,maar vond er erg weinig kip in zitten wel veeeeeeeeel groente,jammer

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is goed als altijd evenals de bezorging.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET ETEN WAS GOED WARM EN ERG LEKKER IK HAD FOEJONGHAI EN DIE WAS HEEL SMAKELIJK ALS IK AFHAAL ETEN BESTEL DAN DOE IK DAT ALTIJD BIJ MILOBIE

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als Altijd Heerlijk..!!

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect als altijd..!!

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen hier al vele jaren diverse gerechten. De kwaliteit en prijs zijn prima. De laatste tijd laat ik ook thuis bezorgen. Dat gaat altijd vlot door vriendelijke bezorgers.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en erg lekker eten. Waar voor mijn geld! Ga zo door!

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk..!!

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere roti.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti van Amsterdam

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd goede kwaliteit eten, temperatuur prima, bezorging correct.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de Gado Gado met rijst en de kipsateh heerlijk ! De bezorging was precies op tijd.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gado gado met tjauw min is mijn favoriet. Het was weer heerlijk!

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima en snel. Ik heb twee keer bij jullie besteld. Maar de eerste keer leek het wel meer, en zat er ook rijst bij en de tweede keer niet. Verder super lekker! Vanavond weer bestellen.

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit van de diverse gerechten zijn al jarenlang uitstekend. Ook thuis bezorgen gaat snel en de bezorgers zijn uitermate vriendelijk.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk, genoeg eten, goed warm, en snelle bezorging.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat jammer super lekker eten ze zaten vandaag met een bezorg probleem even bellen had een hoop ergenis kunnen besparen maar volgende keer bestel ik er toch weer hoor

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd zeer vlot bezorgd, smakelijk, goed op temperatuur en zeer voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als a;tijd heerlijk eten, goed op temperatuur, meestal bezorgd binnen het half uur, vandaag iets langer. Tot de volgende keer.

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je bent mijn toppertje. ..

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi geroosterde kip besteld super malse kip,super snelle bezorging en me extra peper mee geleverd! Top!

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede prijs en erg lekker en nu al twee keer achter elkaar super bezorgt!

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, razendsnel bezorgd.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en goede porties. Zelf houd ik meer van alleen kouseband als groente maar dat is persoonlijk. Precies pittig geoeg. Roti beetje klef. Tip voor bezorging: ijskoud blikje cola niet bij de warme gerechten verpakken!

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten..!!

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde o.a. twee broodjes bakkeljauw. Eén broodje ontbrak.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ben ik zeer tevreden. Eten ruim voldoende, smaakte heerlijk en was nog goed op temperatuur bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ok, niet heel bijzonder, maar ik had om 18.45 uur besteld voor bezorging om 20 uur, wordt er om 19 uur al aangebeld...

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goed op temperatuur, snel bezorgd.

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging, zoals altijd.

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel, en eten lekker. Prima, zoals altijd

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij bestellen altijd bij mi lobie. lekker warm, vers en smakelijk eten. ergens anders bestellen is nooit zo goed als hier. wat we altijd bestellen is foe yong hai, babi pangang, chinese tomatensoep, loempia.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is lekker en goed,en mooi op tijd met bezorgen

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti-kipfilet!

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen twintig minuten. En prima eten. Aan te bevelen!

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en razendsnel bezorgd

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

roti vel koud en de groenten en broodje waren bijna koud. erg minder normaal liter altijd goed...beetje een tegenvaller

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel er al jaren en het is elke keer goed. Snelle bezorging en echt heerlijk eten.

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti gegeten!

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed heet bezorgd, snelle bezorging. Mijn favoriet eethuis.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de Zuidwesterstorm kwam mijn bestelling keurig en volledig op tijd.

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, zoals altijd

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijk ook! De Bami was smakeloos, leken vrijwel geen kruiden gebruikt te zijn. De Roti speciaal was inderdaad speciaal :) jammer dat het in een bak met waterige saus zat. Erg jammer, want ik heb eerder bij jullie besteld, tot mijn grote tevredenheid. Hopelijk smaakt het de volgende keer weer prima!

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasie Milobie staat bij mij met stip op 1! En qua bezorging ben ik ook erg tevreden. Ik hoef nooit lang te wachten en het eten heeft de juiste temperatuur als het bezorgd is.

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je een gratis drankje aanbiedt, moet je 't ook leveren.... Ik vind jullie ketjap kip heel lekker; willen jullie misschien roti ketjap kip op de kaart zetten?

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd, en snelle bezorging.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. De roti was echter niet lekker en smaakte niet naar roti. De saus was niet dik en de kip smaakte chinees, niet naar surinaamse roti kip.

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti rund was wat flauw van smaak. Bezorging duurde 3 kwartier

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje weinig rundvlees... Had bijna half broodje met niks... En de broodjes bakkeljauw waren rijkelijk gevuld.... Dus dat was wel jammer dat verschil

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti vegetarisch en pitjil. Blikje drinken gratis erbij Het was heerlijk. En ook nog snel gebracht.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd ruim voldoende. Smakelijk, en de temperatuur is prima bij aankomst. Bezorging ruim op tijd. Kortom, ik ben graag klant.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, prima!

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom al jaren bij MiLobi en heb er altijd lekker eten gehaald of laten bezorgen. Vandaag was het wel een superbezorging binnen 20 minuten, goed warm en ik heb lekker gegeten.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle bezorgen. Tot een volgende keer.

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We normaal genieten van het eten tot nu toe tot nu toe geleverd. We waren teleurgesteld omdat het eten was droog en niet vers.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, snelle bezorging!

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, en snel bezorgd. Prima.